Ford Motor отлага производството на нов изцяло електрически триредов SUV, тъй

...
Ford Motor отлага производството на нов изцяло електрически триредов SUV, тъй
Коментари Харесай

Ford ще отложи изцяло електрически SUV, за да се съсредоточи върху предлагането на хибридни превозни средства в цялата си гама до 2030 г.

Ford Motor отлага производството на нов напълно електрически триредов SUV, защото минава към предложение на хибридни варианти в цялата си северноамериканска гама до 2030 година

Автомобилният производител от Детройт в четвъртък съобщи, че ще продължи да влага в електрически автомобили, само че отсрочва производството на огромния SUV в цех в Канада от 2025 година до 2027 година, с цел да разреши на пазара да узрее повече.

Промяната в проектите за EV е най-новата за Ford и цялата автомобилна промишленост, защото приемането е по-бавно от очакваното и индустриалните разноски остават високи.

Миналата година Ford съобщи, че ще забави или анулира $12 милиарда в плануваните разноски за нови електрически автомобили заради изменящите се пазарни условия, както и провокациите пред печелившото произвеждане и продажба на транспортните средства.

Миналата година Ford съобщи, че ще отсрочи или анулира $12 милиарда планувани разноски за нови електрически автомобили. >

„ К...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР